Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Santiago Bericht schrijven
Bericht 63 t/m 82 van 102
Naam Prosperken
Datum 25-09-2006 18:59:00

Alléé veul uldere loatste weke zuuk Sjarel en madame Martin nog ne kier het allerbeste wille wenschen. Ge moetet toch moar doen é azuu verre wandelen om een beetsen te ontstressen, wa goat da geven osse were int land zijn? Kpeise dan ze iere uuk goan blijven wandelen, ze goan zij gienen otto nie meer nuudig ein peizek. Kben nattuurlijk wel benieuwd om ne kiere wa fotookes te zien van uldere wandelinge, want mee oal de verslagskes alliene, nen foto zegt toch altijd wa meer zoek azu zeggen, wie weet goan we wel wa veranderinge zien op die tweeje.
Enfin, kben der were mee weg, tot de volgende kiere, eine nog veel wandelleute

Naam Rita
Datum 25-09-2006 09:55:27

Beste Martine en André,

Hou het nog wat vol, het einddoel is in zicht!!
Groetjes,
de buren

Naam Cretien
Datum 24-09-2006 21:53:25

Dag Martine en André,

Deze week is er een zichtkaartje aangekomen op onzen bureau. Ik denk dat het in jullie rugzak heeft gezeten, het was een beetje verfrommeld.
De collega's hebben het allemaal gelezen en kijken stilletjes aan uit op je terugkomst.
Jullie reisverslag wordt een echt boek en ligt op het bureel ter inzage.
De laatste week komt eraan, veel succes en moed om de overblijvende kilometers af te werken.
Het is een wonder waar jullie te kracht halen om deze camino te wandelen.
Wandel maar rustig verder, Santiago komt in het zicht!
Groetjes,
Je collega,
Cretien

Naam eric en mieke
Datum 24-09-2006 21:21:50

hoi Andre en Martien!
Hoewel we alle dagen vol spanning jullie reis-en stapverslagen lezen, komt het er niet van eens een mailke te sturen, om te zeggen dat we jullie erg bewonderen en aan de andere kant een beetje jaloers zijn... omdat jullie doen wat wij niet zouden kunnen.
Gisteren met Linda en Antoine hebben we zitten dromen hoe mooi en vol belevenissen zo een tocht wel moet zijn, maar dan de gedachte om alle dagen een rugzak mee te sleuren van 15 kg en een gemiddelde van 27 km per dag bracht ons terug naar de werkelijkheid, en deed ons beseffen dat jullie dit toch maar doen en een prestatie neerzetten om U tegen te zeggen.
Bij de krakotjes moeten we wekelijks verslagen uitbrengen aan tante Rita, Leona en Chris over jullie reisverslagen maar zeker over het feit hoeveel kg Martien al afgevallen is...het feit is we drinken iedere week een op jullie gezondheid, en beseffen dat het telkens een week dichter is bij jullie terugkeer.veel succes deze laatste week.Hoopvol wachtend xx

Naam familie Eeckelaert
Datum 21-09-2006 15:14:25

Martine en André,

Wij waren deze ochtend blij verrast met jullie kaartje uit Leon. (Van Leon naar Aalst dan naar Gentbrugge) Tijdens onze Scheldefietstocht (835 km) hadden wij veel regen en wind, geen weer voor tent en dunne matrassen en een terrasje. Wij proberen een vakantiefoto te versturen.


Wij wensen jullie nog veel succes.

Regina en Frank

Naam Filip Van Hecke
Datum 21-09-2006 12:13:54

Andre

Hou U regenvest de komende dagen maar bij de hand want als ik het nieuws heb gezien komt er de komende dagen het-een-en-andere op jullie af hoor.
Heb jullie n mee??

Naam Els en Jan
Datum 20-09-2006 20:50:41

Hallo Martine en André,

Nog steeds lezen we geboeid jullie belevenissen. Het is echt de moeite, hoor! Knap wat jullie presteren! Hou het zo vol en blijf genieten van elkaar en de tocht!
Wij doen ook elke dag onze wandeling, maar het is maar een uurtje en maar in de Lembeekse bossen, dus wij zijn zeker nog geen pelgrims hé!
Het beste verder! Groetjes,
Els en Jan.

Naam Prosperken
Datum 20-09-2006 08:43:22

Jowada,
kleze ier nogal straffe dinges zeule. Die twie ein nogal wa meegemoakt é. Os onze Sjarel na uuk nog de dieven moe verjoagen binst zijnen sloap, ja da wordt tan wel wa vele zulle. Kleze dat de bloarkes uuk bij onze Sjarel de kop opsteken, da wor nog lastig peizek. Kleze dan der iere nog zitten te wachten op en mirakel, nie overdrijven zoek zeggen é, tes nie omda Sjarel en Madame Martine ne kier van tene kappeleken goan noar dandere da onzen Sjarel direct nen uup wonders goa doen é, der zijn uuk veur onze Lieven Here grenzen é.
Enne weet da ten 29 nog tien doagskes es é, gienen paniek, geweun wandelen.
Enfin, kben der were mee weg, tot de volgende kiere, eine nog veel wandelleute

Naam marino en ingrid
Datum 18-09-2006 13:58:22

Dag Martine en André,
Iedere dag zitten we te poppelen om jullie reisverslag te lezen.
Wanneer er eens een dag niets geschreven staat valt dit ferm tegen. We bewonderen jullie om steeds elke dag de moed op te brengen om verder te stappen, met of zonder blaren.
Hou vol en breng het tot een goed einde waar we wel in geloven.
Nog veel stapplezier en de groetjes van
Marino en Ingrid van de verre Katte

Naam Aimé Marquenie
Datum 16-09-2006 10:53:29

Dag Martine en Andre,
Chapeau voor jullie volharding niettegenstaande de blaren op jullie voeten!
Verzorg ze toch maar goed zodat er geen infecties optreden want dan is het helemaal om zeep!(gouden raad van tante Kaat)
Hopelijk kunnen jullie blijven genieten van alle dingen (grote en kleine) die jullie tegenkomen op jullie weg. Wij genieten in ieder geval van jullie verslaggeving en kijken dagelijks uit of er iets nieuws op jullie site geschreven staat.
Nog veel wandelplezier, af en toe lekker eten en een glaasje en ik gun jullie ook af en toe een zwempartijtje, dat zal echt wel deugd doen na zo'n dag stappen!
Zoals je ondervonden hebt, zijn de West-Vlamingen (goed ras) nog niet zo contrair he, dat ze jullie overgewicht aan bagage willen meenemen, daar zijn jullie dan ook weer vanaf!
Nog vele groeten en hou jullie goed en stappen maar, elke stap die jullie zetten brengt jullie dichter bij het einddoel!
Aimé, Ann, Inge, Veerle

Naam Sara Rogier
Datum 15-09-2006 21:56:16

Dag Martine en André, ik heb met plezier jullie avonturen tot nu toe gelezen. Ik denk wel dat Martine full-time zal moeten komen werken als jullie terug zijn om alles nog eens te kunnen vertellen . Ik wens jullie nog heel veel wandelgenot, mooi (niet te warm) weer en niet te veel blaren toe!

Naam Van Hecke Wim
Datum 14-09-2006 21:43:32

blijven stappen andre en martine, mooi om volgen op de site, zo'n reporter ter plaatste is toch praktisch, wanneer ga je life?
bij wtc alles goed, twee weken terug uitgeregend en zondag jl. met 25 ons best gedaan

Naam DE SOOMER MARCEL
Datum 14-09-2006 11:32:13

MET GROTE BEWONDERING VOLG IK JULLIE IEDERE DAG OP JULLIE TOCHT.
TOT ONZE VERBAZING WISTEN WE NIET DAT HET ZO ZWAAR ZOU ZIJN.
IK VERWACHT JULLIE REISVERSLAG TEN HUIZE MET EEN LEKKER GLAASJE.
NOG VEEL STAPPLEZIER EN VOLHARDING.
GROETJES MARCEL EN MARLEEN.

Naam Rita
Datum 13-09-2006 09:00:40

Hallo Martine en André,
Onze bewondering voor jullie sportieve prestatie neemt toe met de dag! Dat André een sportief type is wisten we al maar dat ook Martine het zo goed doet, ondanks de blaren ... chapeau! Volhouden hoor!
Hopelijk hadden jullie gisteren niet te veel last van de onweders en hevige regens die een groot deel van Spanje teisterden.
André hoeft niet te veel te denken aan het onkruid in zijn geliefde tuin. Op het eerste zicht ziet het er nog allemaal goed uit.
Wij wensen jullie nog veel wandelplezier en zalig wandelweer (niet te warm, niet te nat)
Groetjes, Rita

Naam Peter en Ans
Datum 13-09-2006 06:11:36

Martine en Andre,
We lezen elke dag met plezier jullie verslag ,we zijn overigens wel benieuwd wat die 3 kilo aan "te veel meegenomen bagage" in de rugzak nu was.
Mogelijk leerzaam als wij die tocht in mei 2007 gaan doen.Hoop dat jullie niet al te veel last krijgen van blaren.
Veel succes Martine en Andre
Groetjes uit een zonnig Rotterdam.

Naam Vero en Geert
Datum 12-09-2006 21:08:42

Hoi Trappers,
Met respect lezen we dagelijks jullie verhalen.
Dré da's nie normaal wa da jullie aan 't presteren zijn. Da's wa anders dan op een pluimke meppen en daarachter vier Palmkes achterover gieten.
Het ga jullie goed en hou vol!!

Naam GOEP
Datum 12-09-2006 12:36:39

Yo Charlie,
k'wast bijna vergeten.
Ze beginnen hier serieus onderzoek te voeren naar Prosperken uit Gent.
Ik heb een vermoeden dat hij vandaag of morgen weer van zich laat horen?

Naam GOEP
Datum 12-09-2006 12:33:13

Yo Charlie,
Wa steekte gij daar toch allemaal uit in España? Inbrekers verjagen.Man man!
We zullen ook maar niet vragen wat je terug opstuurt naar huis
Verzorg uw voetses goed. Ik draag zorg voor uwen bureau zodat er niet teveel papier opligt wanneer je terugkomt.
t'Is juist ja, ge komt nie meer terug (mirakel 4?)
We zullen in ieder geval een bankske laten maken door de schrijnwerkers, zodat ge uwen voetses een beetje te weken kunt leggen als je terugkomt, en veiligheidssandalen bestellen ( model t'Jeintje ).
t' zou niet den eersten keer zijn dat ik hier ene zie zitten met zijn voeten in een emmer koud water!
Allee, stellet wel en verzorg u goed, en ook uw Martientje.

Naam Aime en Ann
Datum 10-09-2006 17:33:05

Dag Martine en Andre,
Oei, oei, Martine, dat is minder natuurlijk al er baren op je kleine teentjes staan. Hebben jullie van die "second skin" mee genomen? Ik hoop het voor jullie want dat is een wondermiddeltje voor je "bleinen". andre, verzorg Martine har kleine voetjes maar goed zodat ze verder kan meestappen met jou tot in Santiago de Comostelle anders moet je alleen verder en wie weet wat kom je dan allemaal tegen langs de baan?
Wij vinden het tof dat we jullie kunnen volgen en kijken altijd uit naar een volgende verslaggeving. We zijn wel blij dat het weer jullie mee zit, het is wel warm maar als het de godganse dag moest regenen, dan zou er ook niet veel goeds van komen, als jullie schoenen en kousen dan altijd moesten nat zijn, dan zouden er nog veel vlugger blaren op jullie teergeliefde voeten staan.
Verzorg de blaren goed, hopelijk komen er geen nieuwe bij en we wensen jullie nog een goede tocht verder! Aime, Ann, Inge en Veerle

Naam Loopjongen van de...
Datum 10-09-2006 08:33:10

Ik ben der van overtuigd dat Den Sjarel deze tocht zonder problemen zal afwerken, na een lange carrière als loopjongen op de vloer heeft hij immers de kilometers al in de benen, toentertijd reeds met af en toe een gratis soepje tussendoor.
Nu komt er de gezonde lucht en een stressloze sfeer bij, kortom alles om te slagen. Nog het mirakel van ‘den job ’ bij de terugkeer en alles is in orde.
Kwestie van de bezinningsmomenten, misschien kunt ge uw collega’s overtuigen dit ook eens te doen, bij een marathon of wedstrijd zijn die momenten immers niet mogelijk en ge weet nooit waarvoor het goed is.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende